Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen van bakkerijen. Hierbij spelen een goede ruimteverdeling, logistiek en een optimale opstelling van apparatuur een belangrijke rol. Door de specifieke kennis en ervaring van de bakkerijprocessen, bakkerijtechniek, installaties, bouwkundige zaken en wet- en regelgeving zijn wij in staat deze zaken optimaal op elkaar af te stemmen.

Bij het ontwerp van de lay-out en inrichting van de bakkerij stellen wij ons ten doel om samen met u de meest optimale indeling te realiseren die past bij de door u gewenste bedrijfsvoering. Of het nu gaat om de bouw van een geheel nieuwe bakkerij, een uitbreiding of een verbouwing, een goede indeling en logistiek is van het grootste belang om een efficiënt en rendabel productieproces te realiseren.

Hierbij kijken wij niet alleen naar uw bedrijfsvoering en productieprocessen maar worden zaken die te maken hebben met wet- en regelgeving op een praktische en haalbare wijze in het ontwerp geïntegreerd.

De adviseur bespreekt met u de mogelijkheden en wensen voor uw nieuwe bakkerij om samen met u de uitgangspunten voor de nieuwe bakkerij vast te stellen. Op basis hiervan zal het ontwerp van de lay-out en inrichting van de nieuwe bakkerij worden gemaakt. Dit ontwerp vormt dan de basis voor de ontwikkeling van uw bouwplannen.

Wij adviseren u hierbij ook over de diverse uitvoeringsmogelijkheden ten aanzien van afwerking, installaties, bakkerijtechniek, machines, wet- en regelgeving en dergelijke. Hiermee heeft u niet alleen een goed ontwerp in handen maar bent u ook geïnformeerd over de mogelijkheden die er zijn om uw bakkerij vorm te geven en te realiseren.