Ondanks dat iedereen het beste voor ogen heeft kan het toch voor komen dat u niet tevreden bent over de levering van bouwkundige zaken, bakkerij-installaties of bakkerijmachines. Of misschien bent u het niet eens met een waardebepaling die gedaan is.

Een rechtbank kan u natuurlijk verder helpen. Om te komen tot een oplossing zal de rechtbank in veel gevallen één of meerdere deskundige inschakelen die een gezamenlijk een deskundige rapport moeten uitbrengen. Het spreekt voor zich dat de gang naar de rechtbank vaak een langdurige en kostbare zaak is.

Het beste is om dit soort zaken onderling te regelen. Een onafhankelijk en deskundig onderzoek kan u en de tegenpartij helpen eventuele gebreken en tekortkomingen helder op een rij te zetten en de gang naar de rechtbank te voorkomen. Informeer ook bij uw rechtsbijstandsverzekeraar naar de mogelijkheden om een deskundige onderzoek uit te laten voeren. Wij kunnen u met een onafhankelijk deskundige onderzoek verder helpen. Dit bespaart u veel ergernis, tijd en geld!