Bij de aanschaf van bakkerijapparatuur is het van belang vooraf de eisen waaraan de apparatuur moet voldoen goed te inventariseren. Wat verwacht u bijvoorbeeld van de duurzaamheid en functionaliteit van de apparatuur. Met de aanschaf van bakkerij-inventaris en apparatuur is doorgaans een grote investering gemoeid.

Deze investeringen moeten bijdragen aan een rendabel en flexibel productieproces waarbij de kwaliteit van het product voorop staat. De aanschaf van een oven met een bakaard of capaciteit die niet op uw productieproces en kwaliteit is afgestemd is een ware nachtmerrie voor iedere bakker. Ook de aanschaf van koel- en vriescellen vergen grote aandacht en deskundigheid om teleurstellingen te voorkomen.

Heeft u vragen over de aanschaf van bakkerijtechniek en wilt u graag vooraf onafhankelijk technisch advies dan bent u bij Haaring, Bakkerijadvies & Taxaties aan het juiste adres. Wij  helpen u ook met het aanvragen en/of vergelijken van verschillende offerte(s). Hierbij speelt ook wet- en regelgeving een belangrijke rol. Waar wordt bijvoorbeeld de koelmotor geplaatst of waar worden de afvoerkanalen van de ovens gesitueerd?