U krijgt meer zekerheid over de kennis en deskundigheid van een taxateur als deze een Gecertificeerd RegisterTaxateur is. Met het vrijgeven van de beroepseisen voor taxateurs en makelaars is het nog belangrijker geworden te weten of je met een deskundige taxateur en/of makelaar te doen hebt. Alleen door een erkend deskundige in te schakelen krijg je als opdrachtgever zekerheid dat een taxatie goed wordt uitgevoerd en ook door gerenommeerde instanties geaccepteerd wordt.

Een gekwalificeerd en erkend taxateur is te herkennen aan de toevoeging Gecertificeerd RegisterTaxateur. Alleen vakbekwame taxateurs die hun vakbekwaamheid hebben aangetoond door een erkend examen af te leggen zijn opgenomen in een register en worden door aantoonbare ervaring en het bijhouden van kennis gecertificeerd.

Het komt vaak voor dat taxaties door een niet gekwalificeerde taxateur onder auspiciën worden uitgevoerd. Bij Haaring Bakkerijadvies & Taxaties garanderen wij u dat uw taxatie wordt uitgevoerd door een Gecertificeerd Register Taxateur bakkerij-inventarissen. De taxateurs zijn ingeschreven in het register van de Federatie van Taxateurs, Makelaars en Veilinghouder in roerende zaken (TMV) en gecertificeerd door Hobéon SKO. Hiermee bieden wij u de zekerheid dat uw taxatie onafhankelijk en deskundig wordt uitgevoerd en uw taxatie door alle gerenommeerde instanties erkend en geaccepteerd wordt.